Palaa keskusteluryhmään

Kirjoittanut

hevosen pihviä ravintolakatsomoon

missä on hevosenliha raviratojen ravintoloista erittäin maukasta ja hyvää pihviä kaivataan!

Vastaukset

Kirjoittanut

lol

lol

Kirjoittanut

Ainakin takavuosina ...

... myytiin ravintoloissa hienosti härkänä. En tiedä päivän tilannetta, mutta nykyisin on hevosen arvostus lihakarjana noussut Suomessakin, vaikka tämän karjan kasvatus on meillä aika pientä.

Joka tapauksessa hevosenlihapihvi on herrain herkku. Kulinaristeille se maistuu siinä kuin paistetut silakatkin, jotka kiinteästi kuuluivat mm. marsalkka Mannerheimin ruokalistaan.

Kirjoittanut

Amppari

Joo, sama jätkä, joka kiitti aina juhlapäivällisten jälkeen ruoan loihtinutta emäntää: "Kiitos, rouva, leipä oli hyvää".

Kirjoittanut

filleetä

hevosen sisäfilee todella isoa ja marmoroitunutta, mielestäni paljon maukkaampaa kuin naudan filee.
asiasta vähän poiketen, lehdessä oli mainos jossa myytiin kobe häränlihaa alk.159.00 kg.
on siinä olutta mennyt, ja vaatii jonkinmoisen ravivoiton että kannattaa syödä.

Kirjoittanut

Monta mäyräkoiraa maksaa ...

... että saa kilon hevosen sisäfilettä ja vielä takavuosina sitä myytiin pimeästi härkänä.

Kirjoittanut

Jälkiruuaksi huippuherkku

Ruunamiehen munakas!

Kirjoittanut

hyvä pointti tämä

pihvijuttu, kunhan vielä käytettäisiin kotimaista pollea raaka-aineena. Kyllä kelpaisi kehua kokille maittavan aterian päätteksi jotta pihvi oli ihahaan hyvää!