Kirjoittanut välimäki
Pysyvä linkki tähän keskusteluunhevosen pihviä ravintolakatsomoon
missä on hevosenliha raviratojen ravintoloista erittäin maukasta ja hyvää pihviä kaivataan!
missä on hevosenliha raviratojen ravintoloista erittäin maukasta ja hyvää pihviä kaivataan!
lol
... myytiin ravintoloissa hienosti härkänä. En tiedä päivän tilannetta, mutta nykyisin on hevosen arvostus lihakarjana noussut Suomessakin, vaikka tämän karjan kasvatus on meillä aika pientä.
Joka tapauksessa hevosenlihapihvi on herrain herkku. Kulinaristeille se maistuu siinä kuin paistetut silakatkin, jotka kiinteästi kuuluivat mm. marsalkka Mannerheimin ruokalistaan.
Joo, sama jätkä, joka kiitti aina juhlapäivällisten jälkeen ruoan loihtinutta emäntää: "Kiitos, rouva, leipä oli hyvää".
hevosen sisäfilee todella isoa ja marmoroitunutta, mielestäni paljon maukkaampaa kuin naudan filee.
asiasta vähän poiketen, lehdessä oli mainos jossa myytiin kobe häränlihaa alk.159.00 kg.
on siinä olutta mennyt, ja vaatii jonkinmoisen ravivoiton että kannattaa syödä.
... että saa kilon hevosen sisäfilettä ja vielä takavuosina sitä myytiin pimeästi härkänä.
Ruunamiehen munakas!
pihvijuttu, kunhan vielä käytettäisiin kotimaista pollea raaka-aineena. Kyllä kelpaisi kehua kokille maittavan aterian päätteksi jotta pihvi oli ihahaan hyvää!