Kirjoittanut

Ranskalainen keittiö

Kiitokset alkuun Lurabolle syväluotaavista viesteistä PdA:han liittyen. Reissuun tuli ihan uutta syvyyttä ja pelislippienkin täyttö onnistui tällä kertaa erinomaisesti.

Taas täytyi kuitenkin ihmetellä mistä ranskalaiset ovat saaneet päähänsä että osaavat laittaa ruokaa?
- perushuttua jossa ei ole mitään mausteita.

Jotenkin tuntuu että ranskalainen keittiö hakee makumaailmansa jostakin pahvin ja pettuleivän välimaastosta.

Ja kuppiloissa tarjottava viini on sellaista vedellä jatkettua kuraa että ei pääsisi Alkon valikoimiin edes 5,99€ hintaluokassa.

Tehdään pari myönnytystä - croissantit olivat pikkuhotellin aamiaispöydässä erinomaisia ja Raviradan seisovan pöydän juustot veivät kielen mennessään.

Kuitenkin yleisilme on ihan surkea jos vertaa Välimeren tai Orientin keittiöihin.

Vastaukset

Kirjoittanut

Sitkeää on

No just. Tätä mä oon aina yrittäny tuoda ilmi. En ole hyvää ruokaa Ranskasta saannut.

Kirjoittanut

Tiedä ruuasta mutta

Teivon kunkkareiden kannattaa,ottaa oppia pääsylipun hinnasta, ja puuttuvista turvakähmimisistä.

Kirjoittanut

Hinnat

on Ranskassa kyllä muutenkin kohillaan - erikoisesti julkinen liikenne - edullista, nopeaa säännöllistä. Koko kaupunki halvautuisi jos kaikki köröttelisivät omilla autoilla.

Kirjoittanut

plussat ja miinukset PdA

plussat:
- hyvät hevoset ja kovatasoiset ravit
- hieno miljöö
- pääsylippujen hinnat
- taksit ja julkinen liikenne edullista
- hyvä sää (paitsi kylmä tuuli kuten aina)
- ei juurikaan säätiön porukkaa paikalla
- ruoka ja viini useimmiten hyvää
miinukset:
- ei nyt tule heti mieleen muuta kuin sunnuntain pitkät kisat kun aikataulu petti lopussa

Kirjoittanut

Ranskalaiset viinit

Hesarin ruokatorstain pinot noir testissä kolme huonointa viiniä olivat - Ranskasta!