Kirjoittanut

Pollea pöytään

Puhutaan hevosen lihan käyttämisestä ravintona. On joku projektikin kai sen edistämiseksi.. Hevostahan ei saa muuten kuin kylmäsavustettuna ja ehkä jotakin sisäfilettä. Nehän taitavat olla kalliimpaa kuin poron liha. Ajatelkaa, jos köyhempikin kansa pystyisi ostamaan vaikkapa marketin pakastealtaasta kohtuullisella hinnalla hevosen paistia kypsennettäväksi, keittolihaksi etuselkää, jauhelihaa lihapulliksi, lapaa tai vaikka valmiiksi leikattuja suikaleita esim kastikelihaksi. Tietenkin keittokirjoihinkin voisi ruoanvalmistusohjeita hevosen lihasta. Miks'ei marttajärjestökin voisi ottaa ohjelmaansa hevosenliharuokien valmistuksen ja käytön opastusta.

Vastaukset

Kirjoittanut

?

Päivittäin voit herkutella, koska lukuisissa makkaroissa on hevosenlihaa, joten nam nam.