Kirjoittanut dddddkoko
Pysyvä linkki tähän keskusteluunKolmet ravit
miksi on kolmet ravit? Eikö yhdet hyvätasoiset ravit olis parempi?
miksi on kolmet ravit? Eikö yhdet hyvätasoiset ravit olis parempi?
Sunnuntaisin ehtii pelejä hieman miettimäänkin, arkena on liian kiirettä samoin ainakin kesä lauantaisin.Yhdet hyvät ravit sunnuntaina olisi hyvä ratkaisu esim. toiset T65 ravit keskiviikon vermon lisäksi.Ravi paikkakunta voisi olla kiertävä.
ei yksinkertaisesti riitä hevoskanta hyvätasoisiin raveihin joka päiväksi, sori vaan
Ja sarjat vois olla avoimet kaikille nuorille 2-5v jossa paremmat palkinnot kun nyt noissa kolmissa.
Vois ehkä tulla jotain vähän parempii tuontihevosia ja muutenki?
tuontihevoset ovat yleensä 7v ylöspäin, liian hyvät palkinnot esim Ruotsin puolella
koska volyymi ei riitä. Hevosten taso ei riitä, eikä pelaajien rahat riitä. Radat tuottavat tappiota, joten raveja täytyy vähentää ehdottomasti ja tällaiset päivät eivät palvele ketään.
Katselen raveja 40-tuuman telkkarista sateliitin kautta 18 euron kiinteällä kuukausihinnalla.
Viikonloppuna ei kanava ollut auki kuin lauantain 75-ravien ajan, eli kiinnostuksen puutteesta jäi saunaravit + sunnuntain kolmet ravit katsomatta.
Aikaa toki olisi ollut, mutta noin masentavaa tajontaa ei kerta kaikkiaan huvita katsoa ja pelata. Pelivaihdoista päätellen en ole ainoa!
Jotain tuolle kotimaiselle massiiviselle ja tasottomalle ravitarjonnalle pitäisi tehdä ja kiireesti!
Suomessa järjestetään liikaa raveja kesällä. En osaa sanoa kuka on se suurin ja vastuullisin tämän politiikan kannattaja. Iso osa nykyisin kilpailevista hevosista pitäisi saada pois radoilta. Tällaiset 21: 0-1-2 hevoset, jotka juonnettavat juurensa harrastuspohjalta toimiviin I Like It-komppanioihin, vievät pohjan uskottavalta raviurheilulta.
Pisteytyssysteemi on tiensä päässä. Huilineet mitään voittamattomat kaakit pitäisi bannata kauas tulevaisuuteen. Pisteytys pitäisi perustua samaan malliin kuin parhaisiin lukioihin pyrittäessä. Se, joka on jostakin nimeämättömästä syystä saanut itselleen 6.5 keskiarvon, ei voi eikä saa osallistua vaikkapa Tampereen T5:een.
En ymmärrä mitä suurempaa päämäärää palvelee esim jokin hevonen, joka säännöllisesti esiintyy Helsingin V65-peleissä ja jonka statistiikka alkaa tähän tapaan 230: 0-0-0 (siis viimeiset 50 juoksua.
Joku voi sanoa että mitenkäs muuten ne lähdöt saadaan täyteen? Mieluummin vaikka vajaita lähtöjä kuin näitä kaakkeja, jotka parhaimmillaankin vain sekoittavat juoksun kulun kun avaavat kymmentä ja lopettavat sataaviittäkymmentä.
lääke se että raveja vähennetään ja huonoimmasta päästä hevosia laitetaan monttuun?
Tuo lääke ei valitettavasti tuo yhtään sen enempää rahaa ja ihmisiä lajin pariin. Ensin pitää saada ihmisiä raviurheiluun lisää. Tämä aiheuttaa sen, että saadaan lisää rahaa tämän lajin pariin. Parantunut taloustilanne (paremmant palkinnot) saa myös ihmiset satsaamaan parempiin hevosiin ja nämä huonoimmat menevät pikku hiljaa sinne monttuun tai ainakin pois raviurheilun parista.
oli yhteensä reilusti yli 500 K€ + ruotsin ravit, mitä sieltä tulikin. Eli reilusti enemmän kuin yksien ravien normipäivänä.
Ei noin monet ravit silti kokonaisuutta palvele - kesäaikaan tosin ok kun ihmisiä käy vuoden ainoissa raveissaan kesäradalla.
Raha, raha, raha. Tuoko se lisää rahaa?
Tarkoitatko, millä saataisiin lisää rahaa näille kaakeille jotka juoksentelevat pitkin Suomennientä? 50 euroa puolitetaan, ja kahdeksas maalissa saa 25 euroa? Taas voi leuhkia että meidän hevonen se oli rahoilla Lapualla.
Päinvastoin. Jos voittajalle on jaossa rahaa tuhat euroa, olkoonkin kuinka surkea lähtö tahansa, kakkoselle rahaa 200 euroa, ja kolmannelle 100 euroa. Neljännelle 50 euroa, ja muut ilman.
Suokkipuolella on liiaksi esimerkkejä siitä, että ei tarvitse olla kummoinenkaan hevonen kun ansaitsee työmiehen vuosipalkan. 20 tonttua vuodessa siitä että juoksentelee muiden mukana voittamatta juurikaan mitään. Neuvona kaikille kyselijöille, hankkikaa suomenhevonen joka pääsee 26 täyden matkan koska vaan. Voittosarake saa näyttää nollaa, mutta tällainen koni kannattaa rahdata vaikka sen 500 km suuntaansa. Jos ette muuten usko, katsokaa vaikkapa Liptuksen statistiikkaa. Vieskerin aikakaudella se oli luokassa "second best", mutta niin vaan tuli työmiehen palkat tuplana vaikkei juuri mitään voittanutkaan. Sen kun asettui viivalle. Pari sattumavoittoa ja palkat olivat jo kuin eurokomissaarilla. Suomenhevosista on pidetty hyvä huoli. Olemattomat saavutukset palkitaan 25 tontun vuosiansioilla. Lämpöisten puolella ei tällaisista voi kuin haaveilla. Jos sijoitukset ovat samalla tasolla kuin suokeilla, sarjalla 25:1-1-2 pääsee tasan tarkkaan 800 euron ansioihin vuodessa.
Pieleen on mennyt ja pahasti koko paletti.
Vuonna 1985 oli esim. Vermossa ajanjakso, jolloin PIENIN maksettava ykkönen oli
1 177 €.
Näinä aikoina ollaan samalla tasolla.
Kun miettii mitä palkkataso ja kustannukset oli silloin ja nyt niin tajuaa missä jamassa ollaan tällä 70-luvun kilpailurakenteella.