Kirjoittanut amatöörinä
Pysyvä linkki tähän keskusteluunVauhdinjaon mestari Teivainen
Alku niin kovaa kuin pääsee ja loppu sitten niin lujaa/hiljaa kuin humma kykenee.
Alku niin kovaa kuin pääsee ja loppu sitten niin lujaa/hiljaa kuin humma kykenee.
Miksi tuo Teivainen pieksee sammunutta hevosta??
Puuttuu kuule ne kaksi - kolme loppusuoran järjetöntä lyöntiä hepo raukkaan.
Melko suppea on Antin ajotaktiikka valikoima. Tosin silläkin tulee paljon joka vuosi voittoja, mikäli hevoset vaan sen kestävät.
Itse asiassa taitaa tulla eniten voittoja vuodesta toiseen. Toiset ajaa voitosta, toiset ajaa lustaa pussissa uinumalla ja viimeisiä rahoja metsästämällä.
Antilla oli Jokimaalla tuttu tuomari. Ei sakkoja piiskankäytöstä.
toimii aina silloin kun on ylivoimainen hevonen joka kestää kovan alun.
Näin ne päivät vaihtelevat huippukuskeillakin. Teivainen oli eilen monen mielestä ylikylä. Tänään taas sammuvan hevosen pieksijä. Olisko niin, että hyvät hevoset voittavat ja huonommat nuolevat kavioitaan, oli kuski kuka tahansa.
Saako tämä mainittu mestari aina raivarin rattailla, kun/jos hepoparka ei jaksa ??
mutta antti on vaan suomen paras sille ei maha mitään.
raviurheilu tänä päivänä huipulla.Hevosista otetaan kyllä irti kaikki mitä saadaan.Pitäs vaan saada paremmin hoidettua ruokapöytään nämä jo valmiiksi mureutetut lihat:)
kauan sitten jo ollu hieman sellaisia arvovalintoja hevoihmiselle, että kenelle ilmottaa ajettavksi.
Samoin kuin ylämäkeen tapetun hevosen liha on sitkeää, limaista ja tummanpuhuvaa. Samoin pelotellun.
Siksi en syö kuin Venäjän aroilta pyydettyä villihevosta. Se on mureaa ja herkullista.
Pannulle pihvi mustapippurilla ja suolalla mureutettuna, käännös, pari minuuttia lisää, päälle punaviiniä(konjakkia), sinappia ja kermaa. Kiehahdus ja lautaselle. Kastike pottujen päälle.
Maailman parasta ruokaa, mistä APE ei ymmärrä mitään.
Punaviiniä ja sinappia.Hmmm...toinen hyvä on sitruunnaa ja kaurapuroa.Juomaksi taskulämmintä viskiä...