Palaa keskusteluryhmään

Kirjoittanut

Vauhdinjaon mestari Teivainen

Alku niin kovaa kuin pääsee ja loppu sitten niin lujaa/hiljaa kuin humma kykenee.

Vastaukset

Kirjoittanut

miksi??

Miksi tuo Teivainen pieksee sammunutta hevosta??

Kirjoittanut

Täysin eri mieltä

Puuttuu kuule ne kaksi - kolme loppusuoran järjetöntä lyöntiä hepo raukkaan.

Kirjoittanut

Keulaan ja kukat, tai sippi

Melko suppea on Antin ajotaktiikka valikoima. Tosin silläkin tulee paljon joka vuosi voittoja, mikäli hevoset vaan sen kestävät.

Kirjoittanut

Eniten tuolla taktiikalla vaan voittoja tulee

Itse asiassa taitaa tulla eniten voittoja vuodesta toiseen. Toiset ajaa voitosta, toiset ajaa lustaa pussissa uinumalla ja viimeisiä rahoja metsästämällä.

Kirjoittanut

Tuttu tuomari

Antilla oli Jokimaalla tuttu tuomari. Ei sakkoja piiskankäytöstä.

Kirjoittanut

Taktiikka

toimii aina silloin kun on ylivoimainen hevonen joka kestää kovan alun.

Kirjoittanut

Eilen Jumala-tänään piru

Näin ne päivät vaihtelevat huippukuskeillakin. Teivainen oli eilen monen mielestä ylikylä. Tänään taas sammuvan hevosen pieksijä. Olisko niin, että hyvät hevoset voittavat ja huonommat nuolevat kavioitaan, oli kuski kuka tahansa.

Kirjoittanut

Raivari

Saako tämä mainittu mestari aina raivarin rattailla, kun/jos hepoparka ei jaksa ??

Kirjoittanut

juna kulkee ja rakit räksyttää

mutta antti on vaan suomen paras sille ei maha mitään.

Kirjoittanut

Raakaa peliä

raviurheilu tänä päivänä huipulla.Hevosista otetaan kyllä irti kaikki mitä saadaan.Pitäs vaan saada paremmin hoidettua ruokapöytään nämä jo valmiiksi mureutetut lihat:)

Kirjoittanut

nämä on

kauan sitten jo ollu hieman sellaisia arvovalintoja hevoihmiselle, että kenelle ilmottaa ajettavksi.

Kirjoittanut

Piiskattu liha

Samoin kuin ylämäkeen tapetun hevosen liha on sitkeää, limaista ja tummanpuhuvaa. Samoin pelotellun.

Siksi en syö kuin Venäjän aroilta pyydettyä villihevosta. Se on mureaa ja herkullista.
Pannulle pihvi mustapippurilla ja suolalla mureutettuna, käännös, pari minuuttia lisää, päälle punaviiniä(konjakkia), sinappia ja kermaa. Kiehahdus ja lautaselle. Kastike pottujen päälle.

Maailman parasta ruokaa, mistä APE ei ymmärrä mitään.

Kirjoittanut

KiloKalle

Punaviiniä ja sinappia.Hmmm...toinen hyvä on sitruunnaa ja kaurapuroa.Juomaksi taskulämmintä viskiä...