Kirjoittanut surkeus
Pysyvä linkki tähän keskusteluunSURKEA KILLERIN RAVINTOLAKATSOMO
Jos oikein kutsutaan raveihin vip lipulla, niin luulisi että palvelu pelaa, mutta ei killerillä. En ihmettele että kävijämäärät vähenee.
Jos oikein kutsutaan raveihin vip lipulla, niin luulisi että palvelu pelaa, mutta ei killerillä. En ihmettele että kävijämäärät vähenee.
Juo ensi kerralla vähän vähemmän
oikeaa tarjoilitatarta. Jopa ravintola-alan ammattilaisia yritti neuvoa, mutta henkilökunta keskittyi pöytien pyyhkimiseen ja rahojen laskemiseen. Ala-arvoista.
porukka ravintolassa ei ollut ainakaan vanhan ajan porukkaa, vaan joitain asiantuntemattomia harjoittelijoita. Parin drinksun tekeminen kesti minuuttitolkulla. Osa porukasta pyyhki pöytiä ja kuljeskeli päämäärätiedottomasti tiskin takana kuin olisivat vain jotain tyhjien lasien poishakijoita, mutta sitten yhtäkkiä joku kysyi, kuka on seuraava?
Jos tiskillä on jonoa, sen pöydän voi pyyhkiä myöhemminkin, asiakkaat ensin. Joku toikaisikin tiskillä, että tyypit on kuin pommitehtaalla, pelkäävät, että jos tekee jotain nopeasti niin sitten räjähtää.
Ruoka oli ala-arvoista. Ensin oli jotain kumille maistuvia kermaperunoita, jotka vaihtuivat kiekuraranskalaisiksi kesken kaiken. Lohessa ei ollut suolaa ja lihaa ei oltu jaksettu pahemmin kypsytellä.
VIP my ass
että kutsuvieraat oli ahdettu vanhaan tupakkakoppiin :D Tasokasta.
eiks sinne tupakkakoppiin ollu ängetty fintoton katkenneetoiki petsarit ? kyl ne on paree karsinoodakin erilleen pilaamasta muiden ravipäivää. meillä maksavilla ainakin palvelu pelas ja ruoka maistu. mikäänhän ei maistu miltään jos on makuhermot menny paskanpuhumisesta.
Ei kehtoo enempi oman kyllon poikii... ...suatta haukkuva...
Olematta paikalla ollut viesteistä päätellen... Killerillä on nähty tavanomainen pelaajien kohtelu!
Tervetuloa Vermoon! Saman kokemuksen saatte täällä samaan hintaan! Ei stressiä ja pukeutumisellakaan ei väliä. Just Smile!!!
mutta kai eri tapahtumassa koska kehuimme porukalla kuinka kerrankim oli raveissa kunnon ruokaa ja palvelua. tuli sansattua monta kertaa niinku näytti yleisesti olevan. siihen tais huveta ne pirun hyvät kermaperunat. baarista sai juomansa isommalti jonottamatta vaikka paikka oli ääriään myöten täys. menikö pelit pahasti ojaan vai tuliko porttikieltooo ?!
Vai oli se hyvää se mauton ruoka? ja pavelukin pelasi? Ilmeisesti istuit sitten porukkasi kanssa pöydässä ja joku toinen kaveri kävi tilaamassa juomat, nimittäin ei tuolla ravintolan tiskillä kyllä palvelu hyvin pelannut. Tarjoilijoita oli aivan liian vähän siihen nähden, että ravintolakatsomo oli täynnä. Isoimman ruuhkan aikaan ihmiset jopa jonottivat tiskille.
No ainahan näitä puollustelijoita tosin riittää. Kysyit äsken, että saiko kirjoittaja porttikieltoa, vai menikö pelit huonosti? Minä kysynkin, että kuka työntekijöistä olit?
p.s. Koko päivänä en nähnyt minkäänlaisia järjestyshäiriöitä ravintolassa, joten nuo porttikieltopuheet täytyy olla kyllä herkkähipiäisien työntekijän selittelyjä.
neljänä vuosikymmenenä olen Killerin ravintolakatsomossa raveja seurannut ja voin sanoa, että ikävöin vanhaa henkilökuntaa. Tämä porukka oli kuin eka kertaa tiskin takana töissä ja todellakin tiskillä käväisi myös eräs ravintoloitsija, joka yritti neuvoa henkilökuntaa, ilman minkäänlaista tulosta.
hyvä kun pääsivät niistä koiran kusen nielaisseista "vanhasta porukasta". nythän siellä voi taas ajatella käyvänsäkin. tallin puolelta kiitosta siitä että ruoka ja pitsaa saa noutaa tilaamalla mukaan ravien jälkeenkin.
Kaikkein eniten ruuan tasosta narisevat ne, jotka yleensä syövät ravintoloiden biojäteastioista.
nimimerkki "tallialueelle" ehdottaisin perehtymistä suomenkielen alkeisoppaaseen, ennenkuin ryhtyy kirjoittelemaan "sepustuksiaan" näin julkisesti!
mää haluun kans takasin sen ihanan maissihernesotkun, ne kuivat kanan(?)palat ja yrmyn henkilöstön.oli ihana kattoo raveja avaruutta kumisevassa tilavassa pegasuksessa. nythän sinne änkee kaikki ja voi joutua jopa jonottamaan.toista se oli ennen
Hauskoja epeleitä tuolla jyskälässä.Heti on herne nekussa jos joku on eri mieltä. en ole paikkakuntalaisia (onneksi) mutta olen viime aikoina käynyt sattuneesta syystä kaikkien isompien ratojen ravintolakatsomoissa v75-raveissa. killeri kuuluu meidän rankingissa top-kolmoseen.en ole ravintola-alan ammattilainen mutta palvelualan ammattilaisena tiedän että jonoja on kun on asiakkaita. minä en tiedä jyväskylän "jäsentenvälisistä" mutta meillä on ollut kaikki hyvin killerillä.
"myös paikalla". killerillä ei ole edes ollut ravintolakatsomoa "neljää vuosikymmentä". muut juttusi samaa tasoa
ei ole ollut, mutta neljänä vuosikymmenenä siellä on ollut kuitenkin ravintola, joissa palvelu on pelannut. Odotinkin milloin joku besserwisser tarttuu tuohon täkyyn. nykyään tuntuu olevan se käytäntö, että kassalle otetaan porukkaa, jotka eivät osaa edes kaakaota sekoittaa. Viisastelusi ei palvelun tasoa paranna eikä tule parantamaan. Minusta tämä kritiikki pitäisi ottaa tosissaan, eikä vaan kettuilla takaisin. Aina on varaa parantaa ja Killerin lauantaista voi parantaa hyvin paljon.
taidat olla aika sekaisin.sepustelet puuta heinää ja kun virheitäsi oikaistaan tai joku on eri mieltä, alat vöyhkätä kuin pienet tytöt.kallis pytinki on vihdoin aina täynnä ja uusia naamojakin kivasti joka kerta paikalla. se lämmittää vanhan mieltä.
Jaa, kyl minä palvelua sain ja pidin kyllä ruuastakin.Toki oluen kaato onnistuu helpommin kuin drinkkien teko.On Killerillä ollu heikompiakin vaiheita.
Johan noita "persaukisia" vippejä on hyysätty aivan tarpeeksi asti.Tulkaa joskus sinne tavallisen tallaajan tasolle.Katsokaa kuinka "hienosti" siellä asiat ovat järjestetty.Ei millään pahalla ,mutta kukahan teidätkin maksaa?
Yleisestihän ns isoissa tapahtumissa on jonoa aina.Se on vaan fakta,mutta miksei niihin voi varautua etukäteen lisäämällä henkilökuntaa ja ainaki yrittämällä saada palvelua mahdollisimman hyväksi.Sitten tuo kermaperse kirjoittaja kuvittelee raveista saavansa parasta ruokaa mitä koskaan syönyt niin voin sanoa herää PAHVI!Raveista et tule koskaan saamaan sitä maailman parasta ruokaa.Lisäksi todnäköisesti olet aikuinen ihminen niin edes viitsit jotain opiskelija tarkoilijoita haukkua.Hieman tolkkua ja ymmärtämystä asiaan sentään.
Siis oliko siellä JOPA JONOJA ?! IIK. Outo ilmiö ravitapahtumassa. Tosiaan; Herää pahvi ! Katsomo oli myyty täyteen, joten totta kai siellä jonoja syntyy baaritiskille, vaikka millainen mestari olisi ollut drinkkejä sekoittamassa. Itse sain juomani erittäin siedettävässä ajassa jonottamalla. Ja se ruoka oli sitä paitsi tosi jees. Kerrankin vähän parempaa kuin ne perinteiset.
Tänä päivänä ei oikein osu tuollainen kommetti, että ottaisivat kunnon työvoimaa töihin.
Yksinkertaisesti kunnon ravintola-alan työntekijöitä EI isoissa kaupungeissa ole tarjolla!! Sama ongelma niin PK-seudulla kuin muissakin isommissa kaupungeissa. Extrapalveluiden ja henkilöstövuokraus yritysten kautta kun saadaan nimenomaan epäpäteviä työntekijöitä! Sekin sen vuoksi, että mitään muuta ei ole tarjolla tällä hetkellä.
Eikä todellakaan ravintola-alan ammattilaiset raviradoille mene töihin, vaan jonnekin ihan muualle! Senpä vuoksi tyytyminen vuorattuun henkilökuntaan.
Voin vain kaikille kertoa, jos on valittamista, että koittakaapa löytää jostain vaikkapa kokki töihin kerran viikkoon!! Turha on meinaan etsiä!!
- Ravintola ei ole killerin raviradan, vaan toiminta on ulkoistettu. Ravintolan nykyistä pyörittäjää ei ravit kiinnosta paskaakaan. Eikä hän rupea palkkaamaan lisäväkeä yksien ravien takia.
- Ravintolaan on saatu lisäväkeä arkisinkin, koska killerin pääkatsomo oli pitkään suljettuna ja suljetaan uudestaan sähkölaskun (!) takia.
- Eli jäljelle jää ravintolakatsomo, alakerran kahvila tai totohallissa seisominen.
- Katsomoa ei ole siis ollenkaan. Tervetuloa eläkkelläiset ja muut huonojalakaiset!
+ Ravintolasta saa tilattua vaikka 20 drinkkiä yhtäaikaa! Eli rikka pöytään, niin ei tartte jonotella.
usean paukun tarjoilu kerralla on laissa kielletty. Ei tarvitse siis ihmetellä, jos ravintolatarkastaja on seuraavissa isommissa raveissa killerillä paikalla.
ei tapahdu.
Ravintolakatsomo saa kritiikkiä ja kirjoittajien kimppuun hyökätään. Itse ainakin ravintolassa työskennelleenä tiedän, että kritiikkikin kuuluu ravintolan arkeen. Mutta jos sitä ei osaa ottaa oikein ja yrittää tehdä parannuksia, se ei pitkässä juoksussa ainakaan kasvata asiakasmäärää. Se on typerää, että nykyään yritetään joka paikassa mennä sieltä mistä aita on matalin. Ravintolat, kaupat ja rakennusfirmat ottavat töihin ammattitaidotonta porukkaa, koska ne ovat halpaa työvoimaa. Rahankiilto silmissä lasketaan paljon jää viivan alle yhdestä tapahtumasta, kun pitäisi laskea, paljonko voisi kehittyä ja paljonko kasvattaa myyntiä, sekä parantaa palveluita.
Mutta kuten sanoin. On aivan turha odottaa mitään pelivaihtojen kasvuja, tai kävijämäärien kasvua, jos kritiikkiin vastataan kettuilemalla ja viisastelemalla. Mutta se tosin on niin perisuomalaista. Ei ihme, että olemme maailman takapajula.
-killeri ulkoisti ravintolatoiminnan koska radalla ei enää ollut varaa pyörittää huonosti hoidettua ja tappiollista toimintaa. hevosmiesten pussista sekin raha napattiin vuosia.ravien jälkeen piti paetaa kaupungille syömään.
-vanha katsomo on ollut suljettuna jo kauan, pegasus täyttynyt vasta kesästä alkaen. sähkölasku on varmasti yksi vaan ei ainoa syy vanhan katsomon sulkemiseen. heikkojalkaisille uudessa katsomossa on hissi. vanhaan ei päässyt edes ovesta kunnolla korkean kynnyksen vuoksi
--luulenpa että nyt on ensi kerran tilanne, jossa pegasuksee. saa mennä ihan mikä tarkastaja tahansa. kun tälläisiä väitteitä esittää laittomuuksista, kannattaa varmistaa, että pystyy niistä myös vastaamaan tarvittaessa.
itse olen ollut pegasuksen asiakkaana alusta asti ja sen verran mukana myös killerin toiminnassa, että tietoa on. kokeiltu on monenlaista mallia ja nyt näyttää löytyneen sopivin ja asiakkaille mieluisin tapa.
lyön muuuten vetoa, että pystyt keksimään ainakin kolme uutta nickiä. yksi voisi olla vaikka sivuun siirretty
Henkilökohtaisesti yllätyin jokin aika sitten Pegasuksen ruuista. Ennakko-odotukset eivät tietysti olleet korkealla johtuen perinteisemmästä Perinneravintolasta ja sen tarjonnasta.
Joka tapauksessa illallinen oli kaikin tavoin onnistunut ja maittava. Aion käydä vastakin jos rtavintolaan vain ehdin.
Palatakseni vielä tuohon entiseen Perinneravintolaan en oikein ymmärtänyt sen funktiota ollenkaan. Luotaan työntävät henkilökunta, ruoka ja ilmapiiri aivan kuin viestivät että älä tule tänne sotkemaan astioita. Pitkään se kesti mutta onneksi lähti.
Tänä päivänä ruokapolitiikka on onneksi paremmalla tolalla. Ainoa että tallikahvion keittolounaan hinta on mielestäni jonkin verran korkea, 7,50€ kertakäyttöastioista on vähän yläkantissa.
Juu, tallialueen hinnoittelu on korkee. Monet ovat siirtyneet tilaamaan Pitsaa ja ruokaa mukaan Pegasuksesta. Samalla hinnalla saa hyvän pitsan, kun vain ehtii hakemaan. Toi pitsan tulo listoille ja mahdollisuus noutaa ne vielä viimeisen lähdön jälkeenkin oli hyvä juttu meille tallin puolella ahertaville. Ei tarvitse ajaa grillille jonottamaan hevosten kanssa
On tullut itsekkin istuttua pegasuksessa ja varsinkin nykyään kun on "pakko". Peagasuksessa ihan ok-palvelut. Mutta onhan se nyt perseestä, että maalitikulle ei pääse katsomaan raveja muuta kuin ulkotiloissa seisomalla.
Onkohan missään muualla tällaista tilannetta?
loiva: hissillä on päässut pegasukseen iät ja ajat takakautta. Välillä oli pieni tauko ettei päässyt. Puhuin normaalikatsomosta, jossa ei tartte tilata mitään. Eikä mitään uutta katsomoa ole, ainoastaan kämänen kahvitila alhaalla.
Tuossa on killeriltä kuvia tietämättömille ja tuo vanha katsomo on siis suljettu ja se on tikun kohdalla. Pegasuksesta voi vain arvailla kuka ekana maalissa.
PS. Viimeksi sai ainakin drinkkejä kantaa rikalla, en tiedä onko asia syksystä muuttunut!
Linkki Killeri (http://www.killeri.fi/killerjarvi/fi/ravirata/rataesittely.php)
ei saa kantaa itse prikalla. oon yrittäny kesällä ja talvella. sateella ja poudalla. eikös vanha puoli ole niin huonossa kunnossa että vaatisi ison rempan. nykyisellään sähkönkulutus karmea. ei kannata lämmittää näille, joille tärkeetä on ettei tarvii ostaa mitään.
takana.. Jos vanhalle puolelle tehtäisiin remppa siten, että yläosaan tehtäisiin kahvio-pubi pelipiste, se toisi varmasti lisää katsojia. Vai menikö killerin kaikki rahat äänekosken miehen "rakennushankkeisiin"?
Onko niin että kaikki Jyväskylän ravintolassa olleet ovat tänne kirjoittaneet?
Telkkarikuvasta päätellen sisäkatsomossa ei ollut ketään.
pegasus oli ääriään myöten täynnä..
katsomo joka oli tyhjä oli suljettu. ravintolakatsomo on viereisessä rakennuksessa ja se oli täynnä.
eikä järkee tollasiin menneen mailman hankkeisiin. rahalle on parempaakin käyttöä kun joku pystybaari, jossa seisoskelee ne, joille on tärkeetä ettei tarvii ostaa mitään.
No nyt täytyy minunkin kerran kirjoittaa, kun olin tuolla paikan päällä, siis ketjun aloittajalle.
Ruoka oli kyllä mielestäni tosi hyvää, mitä nyt perunat loppui, mut sitte siellä ei mikään muu pelannutkaan, että ei sitte tarvinne enää lähteä sinne ainakaan raveihin...
mä ainakin olin keskiviikon lounareissa just hyvän ruuan takia. täynnä oli taas. ihme vinkumista täällä. jonoa on kun on asiakkaita. hyvä killeri
keskisuomalaisten perisynti eli kateus se taas nostaa päätään. siinä syy miksi jyväskylä ei enää koskaan tule nousemaan sille kuuluvalle korkeudelle ravikartalla. kävin itse pegsuksessa ja kateeksi kävi. killerin ravintolakatsomossa näyttää olevan jatkuvasti kakkoseliitti.